Una avaria a la xarxa de sanejament al carrer Migdia de Girona va provocar una espectacular columna d'aigua ahir al migdia. Segons la companyia d'Aigües Girona, Salt i Sarrià, l'incidència es va produir en un tub de la xarxa d'aigües fecals a tocar d'un punt on hi havia una connexió amb la xarxa d'aigua potable. Aquesta avaria va provocar que es desenganxés una canonada que transportava aigua potable, que aquesta acabés sortint descontrolada sota terra.

Finalment, va rebentar l'asfalt i va sortir disparada cap amunt aixecant-se diversos metres d'alçada, en un punt del vial molt proper al carrer Emili Grahit. l'escena va causar expectació entre els vianants que en aquell moment es trobaven a la zona.

Segons la mateixa companyia cap client es va quedar sense servei. Diversos operaris van encarregar d'arreglar la incidència durant tot el dia. Primer es va haver de fer un forat per arribar al punt exacte de la incidència i a continuació estava previst posar una canonada nova per substituir la que s'havia malmès. Es desconeix la causa exacta de l'avaria.

Fa quatre anys ja es va produir un incident similar en un punt molt proper del carrer Migdia, en el tram entre el carrer de la Creu i el carrer Emili Grahit. Es va generar un esvoranc de grans dimensions.