La població de Llagostera, al Gironès, celebra durant aquest cap de setmana la segona edició de 'Llagostera al quadrat', una proposta orginal de promoció i dinamització comercial organitzada per la Unió de Botigueres del municipi. En concret, des de divendres i fins diumenge, la població ofereix descomptes, promocions i activitats com un mercat nocturn a l'aire lliure - la Nit Market- desfilades de moda, sessions de 'bodypaint', música en viu, concerts i dinars populars, entre d'altres. Alhora, els restaurant de la vila també 'han unit al projecte oferint degustacions i descomptes en els menús del cap de setmana. La programació es completa amb visites guiades al nucli antic del poble.

Els actes van arrencar ahir, divendres a la nit, amb un mercat a l'aire lliure i diverses activitats a la Plaça Catalunya del poble. Per aquest dissabte s'ha previst una ruta de concerts i animacions per diversos locals i bars del poble i diumenge hi hauran actuacions i un dinar popular per col·laborar amb la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'.

D'aquesta manera, Llagostera es suma al grup de viles i municipis que aposten per donar a conèixer la vida del poble amb campanyes promocionals similars al 'Girona 10'.