L'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó prepara una promoció de fidelització que durà a terme els propers mesos de setembre i octubre en què se sortejarà un xec de 500 € que el guanyador haurà de gastar en 3 hores durant el dia 20 d'octubre. Hi podran participar tots els usuaris del mercat que facin les seves compres durant el setembre i l'octubre. Amb aquesta acció l'Associació vol dinamitzar la tornada de les vacances i de passada ajudar a omplir la nevera de cares a les Fires de Sant Narcís.

A més, els comerciants del Mercat del Lleó també van informar quin serà el seu horari a partir del mes vinent. Durant l'agost el mercat romandrà obert en l'horari de set del matí a dos quarts de tres de la tarda. i els comerciants alternaran les seves vacances amb l'objectiu que els compradors sempre es puguin proveir dels diferents productes que s'hi ofereixen. A partir del setembre el Mercat reprendrà el servei els divendres a la tarda de les cinc de la tarda de dos quarts de nou del vespre.

En els darrers anys l'actualització del mercat i els productes que s'hi poden trobar ha estat constant, incorporant les darreres novetats gastronòmiques, com els productes biològics, sense gluten, plats preparats, carnisseria equina, i espècies, entre d'altres.