L'advocat Benet Salellas serà el candidat de la CUP de la demarcació de Girona per a les eleccions del 27 de setembre al Parlament. Salellas ha estat el més votat dels nou aspirants gironins a encapçalar la llista de la formació a la cambra catalana. Pel que fa als números dos i tres de la candidatura de la CUP, els ocuparan l'activista d'IADEN-Salvem l'Empordà Marta Ball·llosera i l'exregidor del partit a l'Ajuntament de Girona Jordi Navarro.

Les eleccions primàries de la CUP per escollir el cap de llista gironí al Parlament han comptat amb 369 vots (el 70,83% de la participació). La resta de les persones que formaran part dels cinc primers llocs de la candidatura són la biòloga Elisabet Punset i l'historiador Toni Rico, a la quarta i a la cinquena posició respectivament.

Girona ha estat la demarcació que ha registrat el percentatge de participació més alt de les eleccions primàries de la CUP. A Barcelona, on Antonio Baños serà el candidat de la formació, la participació ha estat del 62,30% amb 1.757 vots. La candidatura de Baños ha comptat amb el suport de 1.123 vots (el 64,84% del total). A Tarragona liderarà la llista Sergi Saladié i a Lleida Ramon Usall. En el primer cas la participació ha estat del 67,30% amb 214 vots i en el segon del 68,70% amb 169 vots.