Un empresari rus, que ja va aportar capital al Vol Gastronòmic, està interessat a quedar-se l'estructura i una de les opcions seria instal·lar-la a Platja d'Aro. Les darreres converses entre la propietat i aquest soci capitalista permetrien desencallar el desmuntatge que des de fa dies està pendent de concretar. La mateixa regidora de Promoció, Glòria Plana, va advertir que en 15 dies s'haurà de retirar i que no permetrà incompliments.

Segons ha pogut saber Diari de Girona, en els darrers dies s'han produït converses entre els promotors del Vol i un inversor rus que es podria quedar en propietat la infraestructura. Una de les opcions és que es porti a Platja d'Aro, encara que també podria decidir la destinació més endavant un cop retirat.

El Vol Gastronòmic continua envoltat de polèmica després que la CUP denunciés que encara continuava servint sopars malgrat que la llicència ha quedat exhaurida des de finals de juny.

L'Ajuntament de Girona ha exigit als propietaris del Vol Gastronòmic que concretin quin és el procediment per desmantellar l'estructura per poder establir una data. La reunió s'ha establert per a dilluns o dimarts i a partir d'aquí tindran uns quinze dies per elaborar un pla de retirada.

La regidora del govern de CiU, Glòria Plana, va explicar que «buscaran una data que produeixi el mínim impacte possible». Com ja es va fer en el muntatge el 25 de juliol de 2014 es podria escollir un dia festiu per treure l'estructura.