Els Mossos d'Esquadra han detingut en dos dies cinc lladres com a suposats autores de tres robatoris amb violència i intimidació. Els robatoris van ser entre els dies 8 i 9 d'agost a Vilamacolum (Alt Empordà), Girona i Lloret de Mar (Selva). Entre els detinguts hi ha menors d'edat i els altres tres tenen entre 24 i 28 anys i són de nacionalitat espanyola, marroquina i alemanya. A Vilamacolum, els dos menors van robar el mòbil a uns joves després de colpejar-los. A Girona, un home va atracar dues dones esgrimint una ampolla trenada i a Lloret de Mar dos lladres van retenir un home i li van robar el que duia a la butxaca.

Mossos d'Esquadra de les comissaries de Roses (Alt Empordà), Girona i Lloret de Mar (Selva) van detenir, els dies 8 i 9 d'agost, cinc homes com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

Cap a les dues de la matinada del dissabte 8 d'agost, dos joves havien patit un robatori violent mentre estaven asseguts en un banc a Vilamacolum (Alt Empordà). Segons les dades facilitades als mossos, quatre menors s'haurien apropat als nois i, després de colpejar-los a la cara, van robar el telèfon mòbil a un d'ells. Tot seguit, van fugir corrent del lloc dels fets.

Una patrulla va localitzar dos dels menors, que duien el telèfon robat. Tots dos van quedar detinguts per la seva suposada implicació en el robatori, encara que després van quedar en llibertat i sota la custòdia dels seus tutors legals. Hauran de comparèixer a la Fiscalia de Menors quan els citin.

Cap a la una de la matinada del diumenge 9 d'agost, a Girona, al carrer de Bonastruc de Porta, es va cometre un segon robatori amb violència. En aquest cas, dues dones estaven dins un cotxe estacionat a la via pública i un individu les va assaltar esgrimint el vidre d'una ampolla trencada. Una d'elles va intentar impedir el robatori d'una bossa de mà i va patir ferides per talls en un braç. Finalment, el lladre va aconseguir la bossa i va fugir.

Amb la descripció facilitada per les víctimes, els mossos van localitzar i detenir el suposat autor del robatori. El dilluns 10 d'agost va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va ordenar l'ingrés a presó.

Una hora més tard, en un carrer de Lloret de Mar, una patrulla va observar com dos homes retenien un home i li sostreien el que duia a la butxaca. En veure l'assalt, els mossos van actuar ràpidament i van detenir els dos autors del robatori violent.

Els dos detinguts van passar el 10 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i van quedar en llibertat provisional.