La polèmica ha estat la protagonista de la reunió de la Junta Electoral a Girona on s'havien de distribuir els espais de propaganda electoral de tots els municipis del partit judicial de Girona. El representat de Junts pel Sí, Ricard Dilme, ha arribat tard, uns 20 minuts, el que ha fet que el repartiment es fes sense la seva presència i la seva candidatura es quedés amb l'últim lot de poblacions, quan hauria d'haver estat el primer a triar pels seus resultats en la darrera convocatòria electoral.

La reunió ha començat amb l'absència de Dilme i per tant ha estat el PSC, el segon grup amb més gran representativitat el primer en escollir, hi ha agafat el primer dels lots. El Partit Popular ha escollit el segon. Catalunya Sí que es pot ha optat pel lot 3, moment en el qual ha arribat el representant de Junts pel Sí. Unió Democràtica ha optat pel lot 4, Ciutadans, el 5, la CUP el 6 de Girona, Banyoles i Salt així com el 4 de tots els municipis als que havia renunciat UDC.

Ha estat llavors el torn per al representat de Junts pel Sí que ha escollit el lot 6 de tots els municipis als que ha renunciat la CUP i el lot 7 de Girona, Banyoles i Salt.

Dilmes ha volgut expressar la seva disconformitat amb el sistema d'adjudicació pel fet de que la no assistència o la compareixença tardana del representant d'una candidatura comporti la pèrdua d'algun lot optant pel sistema d'adjudicació directa per proporció, tal i com ha quedat reflexat a l'acta de la reunió.