La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 21 anys, veí de la ciutat, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els fets van succeir el passat 20 d'octubre a les dotze del migdia quan un agent de proximitat del cos realitzava tasques de vigilància prop d'un col·legi i va observar com un grup de joves estaven consumint alguna substància estupefaent prop d'una escola.

Els policies van identificar els membres del grup i durant l'escorcoll van localitzar catorze bosses petites, una bossa gran plena de marihuana i 35 euros fraccionats dins la motxilla d'un dels nois. Per aquest motiu, davant la sospita que el jove venia la droga, els policies van detenir-lo. Els fets van succeir el passat 20 d'octubre, cap a les dotze del migdia.

Un agent de proximitat que realitzava tasques de vigilància en zones prop de col·legis i instituts va localitzar un grup de nois que estaven consumint alguna substància estupefaent al costat d'una escola. El policia va demanar suport a un altre agent i, posteriorment, van identificar el grup de joves.