Un ciutadà francès de 75 anys ha perdut la vida aquesta passada nit, sobre la 1 de la matinada de dissabte a diumenge després de patir un accident en un dels punts més emblemàtics de Girona, el Cul de la Lleona, davant de l'església de Sant Feliu. El Sistema d'Emergències Mèdiques va rebre l'avís quan passaven dinou minuts de les quatre de la matinada. Segons sembla, la víctima intentava pujar per fer el tradicional petó a aquesta escultura quan, de sobte, va relliscar i va caure a terra.

Fins al lloc dels fets van desplaçar-se dues ambulàncies del SEM i agents de la Policia Municipal de Girona. Els efectius sanitaris van traslladar l'home fins a l'Hospital Josep Trueta, en estat greu. La víctima hauria perdut la vida aquesta passada nit al centre hospitalari. En el moment dels fets, la víctima estaria intentant fer el tradicional petó que marca la llegenda al cul de la Lleona, la figura que adorna aquesta columna situada al centre de la ciutat i que es tracta d'un dels principals punts turístics de Girona.

Segons s'esmenta a la llegenda, aquella persona que faci un petó al monument, tornarà a la ciutat. Anteriorment, els visitants havien de pujar fins a la figura de la lleona amb la força del seus braços però, des de fa uns anys, arran de l'allau de turistes, hi van instal·lar una escala per facilitar l'accés. Arran de la incidència, la Policia Municipal de Girona ha acordonat aquest punt turístic perquè ningú pogués accedir-hi. Aquest diumenge al matí, hi havia dues espelmes als esglaons de l'escala.