Les obres de millora del paviment de la rambla Xavier Cugat de Fontajau comencen demà i la previsió de l'obra és de tres mesos de durada. A causa d'aquests treballs, es produiran afectacions a la circulació de vehicles a les diferents cruïlles de la zona a mesura que s'hi vagi actuant i es preveu anar informant als veïns amb antel·lació.

El projecte preveu intervenir en 139 metres d'una rambla que té una llargada de pràcticament mig quilòmetre. L'Ajuntament de Girona va adjudicar aquests treballs a l'empresa Aglomerats Girona per un pressupost de 329.000 euros.

Es tracta d'una reforma llargament reivindicada. L'objectiu dels treballs és convertir l'espai en una zona de passeig. Per això es preveu combinar la instal·lació de panots de formigó amb zones de vegetació i espais verds.

Els treballs també inclouen millores en l'accessibilitat ja que es preveu refer sis cruïlles per garantir l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat o dificultats de moviment. També es renova el mobiliari urbà i l'enllumenat per modernitzar aquest tram de passeig.