10 de desembre de 2015
10.12.2015
40 Años
40 Años

Activada l'ajuda psicològica l'escola Annexa

El Departament d'Ensenyament presten l'assistència a professors, alumnes i pares de l'escola on anava la nena gran i el germà mitjà

10.12.2015 | 15:17

El Departament d'Ensenyament ha activat ajuda psicològica per als professors, alumnes i pares de l'escola Annexa, on la filla gran estudiava 6è de primària. "Des d'ahir a la nit es van activar els serveis psicològics i de suport que tenim preparats per a aquests casos, des de primera hora del matí estan al centre fent atencions a grups d'alumnes, mestres i pares que vulguin participar en les sessions de suport perquè és important saber com explicar als infants què ha passat", ha afirmat la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, que també ha participat al minut de silenci.

A l'escola no només hi ha el buit de la filla gran que ha mort la petita era només un nadó-, també estudia a l'Annexa el fill mitjà de la parella que en el moment de la tragèdia era a casa els avis. "No és només la desaparició d'una persona estimada, sinó que s'ha de gestionar una situació per a la que ningú està preparat", ha afirmat l'alcalde. Tant Rigau com Puigdemont han volgut donar suport al professorat del centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook