22 de desembre de 2015
22.12.2015
40 Años
40 Años

Detinguts dos menors per 12 robatoris en pisos de Girona i Salt

Els delictes es van cometre entre setembre i desembre i els autors sempre s'enfilaven per les terrasses per accedir als immobles

22.12.2015 | 12:08

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors per dotze robatoris amb força a l'interior de domicilis de Girona i Salt. Els delictes s'haurien comès en un termini de tres mesos , entre finals de setembre i principis de desembre.

El testimoni d'un ciutadà va ser clau per a la seva detenció. Aquesta persona els va veure accedint a un habitatge del carrer Oviedo de Girona i va facilitar la descripció dels sospitosos a la policia. Després d'una recerca per la zona, una patrulla va detenir un dels joves i va aconseguir esbrinar la identitat de l'altre, al quan van detenir posteriorment al seu domicili. Tots dos estan a l'espera de declarar davant la Fiscalia de Menors.

Entre finals de setembre i principis de desembre els mossos van tenir coneixement que s'havien produït dotze robatoris amb força a l'interior de diversos domicilis de les poblacions de Girona i Salt. Rls agents van constatar que, en tots els casos, els autors utilitzaven la mateixa modalitat: s'enfilaven per les terrasses per tal d'accedir als habitatges i també fugien per aquest lloc després de cometre el robatori.

Els mossos van tenir coneixement l'11 de desembre al migdia que s'havia produït un robatori d'aquestes característiques al carrer Oviedo de Girona. Va ser el testimoni d'un ciutadà el que va alertar la policia. El testimoni va poder donar una descripció acurada dels dos joves. Segons va relatar, anaven vestits amb un xandall fosc i guants i els va veure saltant una tanca de més de dos metres d'alçada per accedir a un immoble.

La patrulla va localitzar a un dels joves en un carrer adjacent just quan intentava fugir del lloc dels fets i el van detenir. Posteriorment, els mossos van esbrinar la identitat de l'altre autor dels fets i també el van detenir al seu domicili. Es tracta d'un altre menor veí de Girona.

Arran la detenció d'aquests menors es van resoldre dotze delictes de robatoris amb força comesos durant tres mesos en aquestes dues poblacions. La policia va lliurar els menors als seus tutors legals i van comunicar-los que hauran de comparèixer davant de la Fiscalia de Menors de Girona quan se'ls citi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook