22 de desembre de 2015
22.12.2015

«Nosaltres venem dècims per terminal i ens ha fet molta il·lusió que es vegi que també toquen»

L'estanc de la plaça de l'Assumpció de Girona reparteix 6.000 euros del 43221, un 5è premi

22.12.2015 | 12:44
«Nosaltres venem dècims per terminal i ens ha fet molta il·lusió que es vegi que també toquen»

La propietària de l'estanc de la plaça de l'Assumpció de Girona, Mònica Sureda, s'ha afanyat a penjar el cartell que identifica l'establiment com un dels que ha repartit premis aquesta Rifa de Nadal. Des d'aquest estanc, situat al cor del barri de Sant Narcís, s'ha venut un dècim del 43221, un 5è premi. Sureda no amaga que li ha fet "molta il·lusió" repartir-lo, sobretot perquè tots els dècims que ha venut són per terminal. "Normalment la gent vol el dècim de tota la vida, comprat en una administració; però avui el sorteig ha demostrat que els que es venen per terminal també toquen", explica. Ella ha repartit 6.000 euros. No sap encara qui és guanyador, però espera que sigui algú del barri.

L'estanc de la plaça de l'Assumpció és el típic negoci de barri. Aquest matí, els clients habituals s'han trobat amb un cartell que els rebia des del vidre de l'aparador. '5è premi. 43221. Estanc de Sant Narcís. Girona', hi diu. La propietària, Mònica Sureda, l'ha penjat poc després que els nens de Sant Ildefons cantessin el número, premiat amb 6.000 euros el dècim.

Ella n'ha venut un. La peculiaritat és que no l'ha entregat per finestreta, com passa en una administració de loteria, sinó que el va treure del terminal. "La gent em demana un número concret o sinó una terminació; però allò més habitual és que em diguin que els doni allò que surti", explica la propietària de l'estanc.

Mònica Sureda no amaga que li ha fet "molta il·lusió" repartir el premi, encara que només hagi estat un dècim. "A la gent, quan li dius que tens loteria però que és per terminal, diu que vol el dècim de tota la vida; però avui el sorteig ha demostrat que aquells que es venen per terminal també toquen", diu.

La incògnita, ara, és saber qui és l'afortunat que va comprar el dècim guanyador. Durant el matí, entre els clients que anaven entrant i sortint, tots en feien travesses i Sureda intentava recordar qui havia comprat dècims. "M'agradaria que fos algú del barri; passarà un bon Nadal", ha explicat.

L'estanc de Girona no és l'únic lloc on s'han venut dècims premiats a la demarcació. De moment, tots amb un 5è premi. D'aquest mateix número, l'administració de loteria número 2 d'Olot n'ha venut un dècim per terminal. A Figueres, s'ha venut un altre dècim del 18102. D'altra banda, el 00943, un altre 5è premi, també ha repartit sort a Blanes (Selva), on n'han venut part d'una sèrie, i a Vilobí d'Onyar (Selva), on se n'ha venut un dècim.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook