Els voluntaris de Protecció Civil de Girona repartiran més de 2.000 polseres identificatives per evitar que cap infant es perdi durant la Cavalcada de Reis de Girona. El mateix dia 5 de gener, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil instal·larà una carpa a la plaça Catalunya on els pares podran anar a buscar gratuïtament els distintius.

L'horari de recollida és de les deu del matí a una del migdia i de tres a set de la tarda. A les polseres s'hi pot apuntar el nom del nen i el telèfon dels pares o tutors. Aquesta és la primera vegada que es donarà aquest servei, pensat per a esdeveniments amb grans concentracions de persones. Dues tones de caramels

La cavalcada arrencarà del passeig General Mendonza, que ressegueix el riu Onyar, a dos quarts de set de la tarda. Des d'allà recorreran els carrers Ultònia, Migdia, Creu, Joan Maragall, Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda Sant Francesc, plaça Catalunya i plaça del Vi. Poc abans de l'inici, Ses Majestats, baixaran del campament ubicat als Jardins de Fora Muralla, on hi haurà xocolata desfeta per als nens i creuaran la passera de l'Alferes Huarte, on hi haurà un petit espectacle pirotècnic. Al llarg del trajecte, es preveu que es reparteixin unes dues tones de caramels, aptes per a tots els nens (sense gluten ni lactosa).

Recorregut de la cavalcada