Avui s'ha celebrat el sorteig de Girona10 que ha determinat quin és el número de tall a partir del qual els afortunats tindran dret a gaudir d'una reserva en un hotel o restaurant a deu euros per persona. El número escollit ha estat el 27.544, de manera que tots els que tinguin números compresos entre aquest i el 37544 són els afortunats que podran gaudir d'una reserva a un hotel o restaurant o una entrada doble per al cinema per 10 € per persona. Aquesta edició compta amb 5.400 àpats de restaurant, 1.600 places hoteleres i 3.000 entrades dobles de cinema. En total, doncs, sumen 7.000 reserves i 3.000 entrades dobles.

Un total de 50.328 persones han participat finalment en el sorteig de Girona 10, organitzat per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona per repartir les places hoteleres i de restaurant reservades a 10 euros per persona.

Al llarg del dia d'avui, els organitzadors es posaran en contacte amb les persones afortunades per explicar-los el procediment a seguir per fer efectiva la seva reserva. Recomanen revisar periòdicament el correu electrònic, així com la safata de correu brossa.