Admetre que violar un jove a Girona després de robar-li 20 euros ha permés a S.B.M. aconseguir un pacte amb la Fiscalia per acabar condemnat a cinc anys de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació (un any) i un delicte d'agressió sexual amb penetració (quatre anys). S'enfrontava a una petició de pena d'11 anys per aquests fets.

El pacte el va aconseguir ahir abans d'iniciar el judici a la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona perquè la fiscal, Anna Meléndez, també va admetre un atenuant per reparació del dany -el jove ha pagat 6.175 euros a la víctima- i un atenuant per embriaguesa. En la fase d'execució de sentència, l'advocat defensor, Carles Monguilod, podria sol·licitar que la condemna de presó del seu client sigui commutada per un tractament contra l'alcoholisme en un centre de rehabilitació.

L'acusat, que ara té 24 anys, va admetre que el 18 d'octubre de 2013, tornant cap casa a les quatre de la matinada, va trobar-se un altre noi i li va demanar un euro, com que aquest no l'hi va donar el va arrossegar fins a la porta d'un garatge i el jove li va oferir 20 euros però l'acusat el va agredir i el va obligar a fer-li una fel·lació.