04 de febrer de 2016
04.02.2016

El fill dels Hopkins va morir de forma natural un mes i mig abans de trobar-lo

Encara manquen els resultats toxicològics | Els pares van demanar ahir poder enterrar el cos

04.02.2016 | 21:06
El fill dels Hopkins va morir de forma natural un mes i mig abans de trobar-lo

Caleb Hopkins, el nen de 7 anys que el 5 de gener va ser trobat mort i en avançat estat de putrefacció en un dúplex del barri de Sant Pau de Girona, va morir de forma natural. L´informe de l´autòpsia indica que l´absència de signes de violència interna i externa i els antecedents d´asma que patia van provocar-li la mort. Un aspecte que ja havien indicat els seus pares, investigats per homicidi imprudent, davant del jutge. Els resultats de l´autòpsia també permeten concloure que el nen feia, com a molt, un mes i mig que havia mort.

Cosa que també coincideix amb la declaració del seu pare, Bruce Hopkins, qui recorda que a mitjan novembre la família Hopkins al complet –els pares i els tres fills– van sortir a celebrar un aniversari a un restaurant japonès. Després va morir i la família el va estar vetllant fins que els Mossos d´Esquadra van descobrir el cadàver al domicili.

L´advocat dels pares, Christian Salvador, va demanar ahir poder recuperar el cos del menor per enterrar-lo. A banda, aquest cap de setmana podran visitar els seus altres dos fills, que els tutela Infància.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook