10 de febrer de 2016
10.02.2016

Girona sanciona el Vol amb 6.215 euros

L'empresa va ocupar la via pública durant tres mesos més del permès

10.02.2016 | 19:25
El Vol va estar instal·lat a Girona entre juliol de 2014 i setembre de 2015 · Aniol Resclosa

L'Ajuntament de Girona sancionarà el Vol Gastronòmic amb 6.215 euros per haver ocupat la via pública durant tres mesos més del que la seva autorització permetia.

Aquest espai gastronòmic es va instal·lar al carrer Santa Clara, a tocar del Pont de Pedra, el juliol de 2014, i tenia permís per quedar-s'hi durant un any, és a dir, fins el 30 de juny de 2015. L'èxit del projecte, però, no va ser l'esperat, i els seus propietaris van demanar una pròrroga d'un any més. L'Ajuntament no els la va concedir, però tot i això l'empresa va mantenir l'estructura muntada -tot i que ja no funcionava- durant dos mesos més, i no la van retirar fins a finals de setembre.

El consistori, doncs, els ha sancionat per una falta «molt greu», que consisteix en haver ocupat la via pública durant més temps del permès. Aquest fet va aixecar una gran polèmica a la ciutat, especialment per part de la CUP, que va arribar a precintar l'estructura per denunciar la situació. De tota manera, l'informe muncipal també ha determinat que, un cop l'empresa va haver desmuntat la instal·lació, va deixar l'espai totalment ben reparat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook