El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visita avui diferents institucions de Girona i es reuneix amb els alcaldes de la comarca del Gironès per conèixer de primera mà les seves inquietuds.

Puigdemont, que porta a terme les diferents reunions previstes sense fer declaracions, ha acudit primer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la capital gironina.

Després d'aquesta visita a un servei que presta la delegació de la Generalitat a Girona, el president català s'ha dirigit a la veïna localitat de Salt per signar en el llibre d'honor de l'ajuntament.

Carles Puigdemont ha acudit també a l'Oficina d'Habitatge d'aquest municipi per conèixer la seva integració global en un espai on s'atenen consultes i peticions, així com la tramitació d'ajudes, programes i assessoria.

També a Salt, Puigdemont ha visitat el Centre Residencial d'Acció Educativa, que té com a principal funció l'atenció i educació de nens i adolescents en situació de risc social que necessiten acollida.

La jornada del president de la Generalitat a Girona, d'on va ser alcalde fins a ocupar el càrrec de president català, acaba amb un dinar de treball amb els alcaldes del Gironès, encapçalats pel president del Consell Comarcal, Jaume Busquets.