06 de juny de 2016
06.06.2016

El carrer migdia, inundat

El trencament d'una canonada a la cruïlla entre els carrers Migdia i Joan Reglà de Girona ha provocat una inundació considerable

06.06.2016 | 16:41
El carrer migdia, inundat

El trencament d'una canonada a la cruïlla entre els carrers Migdia i Joan Reglà de Girona ha provocat una inundació considerable d'aigua al carrer Migdia. L'avaria s'ha produït sobre les tres de la tarda i l'aigua ha començat a sortir i a ocupar gran part del carrer. Just a aquella hora hi havia molts estudiants de l'institut Jaume Sobrequés que acabaven les classes i s'han vist sorpresos per la gran quantitat d'aigua que corria carrer avall.

La policia municipal de Girona ha tallat el trànsit per tal que el servei de reparacions d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià reparessin la fuita. Molts habitatges de l'Eixample s'han quedat sense aigua almenys una hora. El regidor de Sostenibilitat, Eduard Berloso, ha explicat que s'està reestablint el servei d'aigua als veïns afectats per trams. A dos quarts de cinc de la tarda, ja només quedaven tres abonats sense subministrament. S'espera que sobre les vuit de la tarda tothom torni a tenir aigua a casa Mentrestant, el regidor de Mobilitat, Joan Alcalà, ha explicat que primer es permetrà el pas a un carril de circulació i que posteriorment ja es reobrirà el trànsit. El consistori calcula que la reparació a la via pública acabarà sobre les nou del vespre.

En paral·lel, s'ha obert una investigació per determinar el motiu exacte del trencament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook