13 de juny de 2016
13.06.2016

Els germans Roca creen una fundació per canalitzar projectes socials i d'innovació

La primera iniciativa serà a Nigèria, on treballaran amb agricultors per trobar tècniques per conservar millor els aliments

13.06.2016 | 19:36
Els germans Roca, durant un moment de la conferència ´Intangible´ a Nova York

El Celler de Can Roca és més que un restaurant. Des del gener, els germans Roca són ambaixadors de bona voluntat de l'ONU, fa anys que donen classes a l'Escola d'Hostaleria i a la Universitat de Girona i no deixen d'innovar des de La Masia. Aquest dilluns, hores d'abans de la gala que escollirà el millor restaurant del món, han anunciat que volen canalitzar tots aquest projectes a través de la Fundació Germans Roca, pensada per impulsar la innovació, la formació i els projectes de responsabilitat social.

Ja tenen en marxa un programa a Nigèria on, des d'un edifici a Nairobi, treballaran amb agricultors locals per trobar tècniques per conservar millors els aliments. Un empresari local i destinarà 3 milions de dòlars. L'anunci l'han fet durant 'L'esmorzar amb estrelles' que des de fa cinc anys organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Els germans Roca podrien revalidar aquesta nit el títol de millor restaurant del món.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook