17 de juny de 2016
17.06.2016

Una caseta de petards, al costat d'un punt de passeig per a gossos

Alguns usuaris de l'àrea per a gossos diuen que la podrien haver posat a l'altre costat del parc, situat entre els carrers Montnegre i de Salt

18.06.2016 | 07:18
La caseta de venda de petards a la zona del Mas Masó · Marc Martí

Una de les casetes de venda de petards que s'han instal·lat al terme municipal de Girona està ubicada a tocar d'una de les àrees d'esbarjo per als gossos, un dels pocs llocs on els animals poden estar deslligats sense que el propietari pugui rebre una multa. Alguns dels usuaris d'aquesta àrea de passeig per a gossos, a la zona del Mas Masó a Can Gibert del Pla, han mostrat el seu enuig per la situació de la caseta. Consideren que la podrien haver posat a l'altre costat del parc, situat entre els carrers Montnegre i de Salt.

En aquest sentit, apunten que possiblement s'ha optat per aquesta ubicació per afavorir la venda de petards, fent més visible la caseta, encara que els cotxes parin al mig de la carretera, sense tenir en compte l'àrea de passeig per a gossos. Indiquen que molts compradors llencen d'immediat els petards al mateix parc i això espanta i estressa els gossos i algun ja ha marxat corrent pel mig de la carretera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook