20 de juny de 2016
20.06.2016

Protecció de Dades investiga la denúncia d'Amargant a Salellas

L'entitat catalana explica que actualment està treballant per «esbrinar les circumstàncies dels fets»

20.06.2016 | 15:19

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha començat la fase d'investigació de la denúncia que el cap de protocol, premsa i comunicació de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant, va presentar contra el diputat provincial de la CUP, Lluc Salellas. De fet, Amargant va lliurar aquesta denúncia a finals de maig a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, que ara ha remès el document a l'APDCAT.

En concret, l'entitat catalana ha explicat que el passat 9 de juny va rebre la denúncia «contra el grup de la CUP de la Diputació de Girona amb motiu d'un presumpte incompliment de la llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal». L'APDCAT ha afegit que ara treballa per «esbrinar les circumstàncies dels fets i els subjectes responsables».

En la denúncia, Amargant va al·legar que Salellas havia demanat a la Diputació informació sobre ell fent referència al seu número de DNI. Per això, Amargant va qüestionar com Salellas havia accedit al seu número de DNI i va destacar que és l'únic funcionari de la corporació de qui la CUP havia sol·licitat informació concreta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook