Elena Medel ha estat distingida per la seva precoç i brillant trajectòria com a poeta, mentre que el percussionista i director Andrés Salado ha estat guardonat per la seva qualitat tècnica i musical i la seva capacitat comunicativa.

Sergio Álvarez LeivaFundador de CartoDB, ha estat distingit per la seva capacitat de materialitzar en una empresa una visió innovadora i global en la representació de dades, utilitzant la cartografia en un món on la imatge és cada vegada més important.

Sílvia Osuna, nascuda a Castelló d'Empúries, ha estat guardonada per la seva recerca enfocada al desenvolupament d'enzims a la carta mitjançant la química computacional per a la síntesi i producció de fàrmacs.

La Fundació ha estat seleccionada pel seu caràcter innovador en l'entorno col·laboratiu i per la seva llarga trajectòria en l'abordatge de la inclusió, des de les fases més inicials de la integració laboral, fins a l'emprenedoria.

Luz Rello ha estat guardonada per haver posat al «servei del bé comú» els seus coneixements en intel·ligència artificial per desenvolupar eines digitals que ja s'estan utilitzant per prevenir i detectar la dislèxia.

Juan Antonio Bayona Participarà a la cerimònia de lliurament dels premis de demà. Director d'un videoclip per al grup Keane i dels aclamats llargmetratges El orfanato i Lo imposible, ha estat seleccionat per fer-se càrrec de la sequ?ela de Jurassic World.

Miguel Vicente Prendrà part en una taula rodona de dissabte dins del programa «Apadrinem el talent», sota el títol Joves i ocupació, els nous Jocs de la Fam?. Visionari del comerç electrònic és el fundador dels portals Letsbonus i Wallapop.

Ian Gilbert Serà a la jornada «Com s'educa el talent emprenedor a l'escola» de dissabte» on oferirà la primera conferència al Palau de Congressos. És un expert en educació motivacional i fa dues dècades va crear la plataforma Independent thinking.