05 de agost de 2016
05.08.2016

Salut treballa en l''ampliació dels quiròfans del Trueta

Antoni Comín s'ha referit a la previsió de fer un 'nou bloc quirúrgic' així com les millores de l'àrea de l'hospital de dia d'oncologia

05.08.2016 | 14:28

El Departament de Salut treballa en un projecte d'ampliació dels quiròfans a l'hospital Josep Trueta de Girona que suposarà una inversió d'uns 12 milions d'euros. Així ho ha anunciat el conseller Antoni Comín que s'ha referit a la previsió de fer un 'nou bloc quirúrgic' així com les millores de l'àrea de l'hospital de dia d'oncologia, tot i que no ha donat cap termini de les obres.

Ho ha dit durant una visita a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, on ha aprofitat per visitar el nou servei d'hemodiàlisi que ha entrat en funcionament aquest mes amb capacitat per a una vintena de pacients. Uns usuaris que ja no hauran de desplaçar-se tres dies a la setmana a Girona o Figueres. El titular de Salut també ha elogiat el bon funcionament de l'hospital olotí tot dient que 'és la foto de com voldríem que fos el sistema sanitari català per la seva 'excel·lència' i perquè és un model a seguir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook