Un incendi en un habitatge de Girona va causar aquest diumenge a la nit un ensurt per l'espectacularitat inicial de les flames. Tot i això, al final només va resultar ferit un menor per inhalació de fum.

En concret, l'incendi es va produir en un pis del barri de Sant Narcís de Girona. Les flames van ser espectaculars, ja que, per exemple, es podien veure clarament des del carrer Santander, on hi ha aquest pis. Malgrat tot, finalment, el que va cremar va ser roba i el sofà d'una habitació d'un immoble que es troba situat al tercer pis del número 4 d'aquest vial del barri de Sant Narcís. Els Bombers de la Generalitat van destinar fins a quatre dotacions a les tasques d'extinció després de rebre l'avís de la Policia Municipal de Girona pels voltants d'un quart d'onze de la nit d'aquest diumenge.

En el moment dels fets hi havia gent a l'interior del pis i un menor de 17 anys va resultar-ne malparat. Així, el menor va patir una intoxicació lleu per l'acumulació de fum i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar en una ambulància cap a l'hospital Josep Trueta de Girona. A causa de l'incendi no es va haver de desallotjar cap veí del bloc de pisos.