Un atracador violent ha acabat entre reixes després de cometre almenys tres robatoris en només quatre dies de diferència.

En un d'ells, l´home va ferir, amb un ganivet, al braç i a la cama a una de les seves víctimes per sostreure-li la bossa de mà

El detingut és un home, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Joan de Mollet. Ha quedat acusat de ser el presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

Tot es remunta quan els agents de la comissaria de Girona van saber que el dia 24 d´agost s´havien produït dos atracaments a la ciutat.

Dos fets en un sol dia

El primer del fets va succeir, a voltant de les 5 de la tarda, a la zona de la Devesa quan un home va abordar una parella d´amics als quals va amenaçar amb un ganivet i, posteriorment, els hi va robar els dos mòbils i pocs diners que portaven.

El segon dels fets va passar només una hora després a la zona de Pont Major quan, el mateix l´home, va abordar dues noies amenaçant-les també amb l´arma blanca i exigint diners, una d´elles va fugir corrents i a l´altra la va retenir i li va robar el mòbil.

Arran aquests fets, els agents de la unitat d´investigació de la comissaria de Girona van recollir tots els indicis per aconseguir saber qui en podria ser l´autor.

El dia 28 d´agost els agents van saber que s'havia comès un altre robatori de característiques similars a la zona de la Plaça de Sant Feliu de Girona. En aquest ocasió l´home, va baixar d´un cotxe i es va dirigir a dues amigues amb la intenció de robar la bossa de mà. Una d´elles es va resistir de forma activa al robatori i l´home li va clavar el ganivet al braç i a la cama i va fugir sense el botí.

La dona, ràpidament, va ser atesa de les lesions a l´hospital Josep Trueta de Girona on li van aplicar punts de sutura a les ferides.

El mateix dia, els agents de la comissaria de Girona, que ja havien identificat el presumpte autor dels tres fets, el van localitzar en una gasolinera de la ciutat i el van detenir.

El detingut, que té antecedents, va passar ahir, 30 d´agost, a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.