L'Espai Municipal d'Ocupació (EMO) de l'Ajuntament de Salt oferirà al setembre la formació Francès: atenció al client. Un total de 13 comerciants, empresaris i emprenedors de Salt hi participaran del 5 de setembre al 2 de desembre. A més, s'han reservat unes places per persones que es troben en situació d'atur, segons ha informat el consistori.

La durada del curs serà de 75 hores i es farà a la Factoria Cultural Coma Cros. L'objectiu del curs serà assolir un nivell bàsic de francès per ser capaç d'expressar-se en llengua francesa en tasques d'atenció al client. El programa ha estat pensat per totes aquelles persones que es troben en situacions d'atenció al client en francès i inclourà: iniciar i resoldre una conversa en francès, saber establir relacions comercials, comunicar-se per telèfon i correu electrònic, resolució d'incidències i saber vendre el producte. Durant el curs es treballaran les competències bàsiques en l'expressió oral i la comprensió escrita i es complementarà amb una base gramatical.

Aquesta formació forma part del pla formatiu de l'Espai Municipal d'Ocupació que ofereix durant l'any a comerciants, a persones en actiu, a empreses, a emprenedors i a persones en situació d'atur del municipi de Salt.