11 de setembre de 2016
11.09.2016

Extres de «Joc de trons» recorden el rodatge quan en fa just un any

Una vintena de persones de Girona i els voltants van recórrer el Barri Vell i van fer un pícnic a la Devesa

11.09.2016 | 10:23
Extres a les escales de St. Martí, on Arya Stark salta durant una fugida.

Un grup d'una vintena de persones que va participar d'extra a Joc de trons s'ha reunit recentment a Girona per recordar el rodatge de la sèrie, quan fa just un any que la productora va aterrar a la ciutat. En la trobada hi havia gent de Girona i poblacions properes, però també extres provinents de Barcelona. La idea era trobar-se al voltant d'una taula per explicar-se "batalletes" i posteriorment caminar pel Barri Vell. Van dinar a la zona de pícnic de la Devesa i van fer un cafè a la plaça del Vi.

A la tarda van recórrer molts carrers del nucli antic. Eren els carrers on ells mateixos havien participat durant la gravació de la sèrie, com ara a les escales de Sant Martí o les escales de la Catedral.

Inicialment volen parlar amb l'Ajuntament per mirar de fer junts algun tipus d'acte per celebrar l'aniversari de l'inici del rodatge. Però alguns extres estaven ressentits perquè consideren que el consistori els va deixar al marge i alguns no van poder ni entrar a l'estrena del capítol de la sisena temporada de Joc de trons al Teatre Municipal. Per fer-ho s'havia d'adquirir una entrada gratuïta dies abans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema