29 de setembre de 2016
29.09.2016

Enxampat venent productes robats al mercat de la Devesa

L'home, un veí de Girona de 42 anys, exposava la mercaderia en una parada encara amb les alarmes posades

29.09.2016 | 15:17
El material comissat durant la intervenció

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d´Esquadra han denunciat un home per vendre productes robats al mercat de la Devesa.

L´home estava venent gènere amb les alarmes encara posades en una de les parades. Una intervenció conjunta entre la Policia Municipal de Girona i els Mossos d´Esquadra va permetre la identificació i posterior denúncia de l'home. El denunciat és Mohamed Z, de 42 anys edat i veí de Girona, li van aixecar acte per ser el presumpte autor d´un delicte de receptació.

Els fets es remunten al voltant del migdia del dimarts quan els Mossos d´Esquadra van rebre una informació que alertava de la venda de productes aparentment robats a una de les parades del mercat setmanal de la Devesa de Girona. Per aquest motiu, es va preparar un dispositiu conjunt i específic per localitzar aquesta infracció.

Immediatament, es va desplaçar fins al lloc dels fets una dotació de paisà dels Mossos d´Esquadra i de la Policia Municipal. Un cop dins la Devesa, a la zona del mercat, els agents de la policia van fer una inspecció. Fruit d´aquesta inspecció van localitzar un home que estava venent en una parada productes amb alarmes posades. En concret, tenia exposats per a la venda 34 clauers amb penjolls de ninots, una cartera infantil, una bossa de mà i diverses peces de roba.

Després de diferents gestions policials i, arran dels fets, els agents de la Policia Municipal i dels Mossos d´Esquadra van tramitar diligències judicials com a presumpte autor d´un delicte de receptació, per la venda de productes presumptament sostrets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook