La Policia Municipal de Girona i els Mossos d´Esquadra han denunciat un home per vendre productes robats al mercat de la Devesa.

L´home estava venent gènere amb les alarmes encara posades en una de les parades. Una intervenció conjunta entre la Policia Municipal de Girona i els Mossos d´Esquadra va permetre la identificació i posterior denúncia de l'home. El denunciat és Mohamed Z, de 42 anys edat i veí de Girona, li van aixecar acte per ser el presumpte autor d´un delicte de receptació.

Els fets es remunten al voltant del migdia del dimarts quan els Mossos d´Esquadra van rebre una informació que alertava de la venda de productes aparentment robats a una de les parades del mercat setmanal de la Devesa de Girona. Per aquest motiu, es va preparar un dispositiu conjunt i específic per localitzar aquesta infracció.

Immediatament, es va desplaçar fins al lloc dels fets una dotació de paisà dels Mossos d´Esquadra i de la Policia Municipal. Un cop dins la Devesa, a la zona del mercat, els agents de la policia van fer una inspecció. Fruit d´aquesta inspecció van localitzar un home que estava venent en una parada productes amb alarmes posades. En concret, tenia exposats per a la venda 34 clauers amb penjolls de ninots, una cartera infantil, una bossa de mà i diverses peces de roba.

Després de diferents gestions policials i, arran dels fets, els agents de la Policia Municipal i dels Mossos d´Esquadra van tramitar diligències judicials com a presumpte autor d´un delicte de receptació, per la venda de productes presumptament sostrets.