ddg girona

n El saló Tot Nuvis arriba a la 24a edició consolidant les seves dues vessants com a bastió de festes a les comarques gironines: Tot Nuvis per a les parelles que es volen casar i Tot Celebracions per a les persones que han de preparar una celebració de qualsevol classe.

Del 25 al 27 de novembre, el Palau de Fires de Girona acollirà un any més aquesta fira que comptarà amb 122 expositors en 4.000 m2 i que s'organitza amb l'objectiu de proporcionar en un únic espai tots els elements que els organitzadors poden necessitar: des del lloc ideal per a una festa fins als vestits dels nuvis i dels convidats, passant per les empreses que s'encarreguen del càtering, grups musicals, decoració, pastisseria, joieria i un llarg etcètera.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 25 a les quatre de la tarda, i el dissabte i diumenge estarà obert de les 11:00 hores a les 20:30 hores, amb entrada lliure per a tothom. Enguany s'ha plantejat una inauguració el dia 25 a les vuit del vespre amb una desfilada que permet a les visitants de la fira que ja s'hagin casat, tornar-se a posar el vestit de núvia i ensenyar-lo a la passarel·la del saló. . S'ha dut a terme una convocatòria a través de les xarxes socials per aconseguir una trentena de dones que vulguin lluir el vestit amb el que es van casar en una desfilada divertida. Per altra banda, les desfilades professionals de moda nupcial, llenceria i de festa seguiran sent el punt fort d'atracció del saló.

Les desfilades també serviran per dur a terme la projecció d'un fashion film rodat especialment per a l'ocasió amb alumnes de l'escola Cifog i l'agència Model on Top. Aquest curtmetratge, gravat al Castell de Sant Gregori, només es podrà veure durant les desfilades i narra una història que permet ensenyar alguns models dels expositors de la fira.

Les noves tecnologies entren amb força dins del sector nupcial i agafen protagonisme dins de les celebracions. Per aquest motiu, s'ha volgut traslladar el món virtual a dins de la fira organitzant una taula rodona sobre com aprofitar les noves tecnologies a dins d'un casament. Per últim, tan dissabte com divendres hi haurà demostracions de ball en directe a càrrec de l'Escola Sibiem.

L'any passat es van celebrar 2.862 casaments a les comarques gironines, un 1,3% més que el 2014, segons dades de l'Idescat. Aquesta xifra assenyala la demarcació de Girona com l'àmbit territorial amb la taxa de matrimonis més alta del país. En aquest context, el saló Tot Nuvis encaixa perfectament en una zona on la demanda de matrimonis és tan elevada.