Un estudiant de 13 anys de l'institut Vallvera de Salt va ser agredit

Divendres de la setmana passada per un grup de fins a cinc persones. Els Mossos d'Esquadra han detingut un adult i un menor per aquests fets, encara que mantenen oberta la investigació per identificar la resta d'agressors que van participar.

L'agressió va produir-se a prop del centre educatiu per adolescents aliens a aquest, segons es desprèn de les investigacions. La víctima es trobava amb un grup d'amics quan els agressors s'hi van acostar buscant brega. Tot apunta que aquests tenien intenció de barallar-se amb un altre noi que no van trobar i per això van decidir canviar d'objectiu i emprendre-la contra aquest adolescent en aquell moment mateix.

La pallissa va produir-se pels volts de les sis de la tarda, quan la víctima ja havia finalitzat l'horari lectiu a l'institut i es trobava en una zona de vianants.

La família de l'alumne va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra quan van tenir coneixement de la pallissa. Una patrulla d'agents es va dirigir immediatament a la zona on havien passat els fets però el grup busca-bregues ja havia marxat. No obstant això, les gestions realitzades pels policies va permetre identificar dos dels agressors, un adult que passarà avui a disposició judicial i un menor, al qual la detenció li va quedar sense efecte però que haurà d'anar a declarar davant la Fiscalia de Menors quan sigui requerit.

Els Mossos estan en contacte permanent amb la família i mantenen oberta la investigació per tal d'identificar la resta de persones que van participar en aquesta pallissa.