Més de 270 persones participaran a la Cavalcada de Reis que el proper 5 de gener recorrerà els carrers més cèntrics de la ciutat. La cita arrencarà a dos quarts de cinc de la tarda amb el campament reial (als Jardins de la Muralla) i la cavalcada començarà a dos quarts de set quan Ses Majestats creuaran el riu pel pont Alferez Huarte i pujaran als seus carruatges al passeig General Mendoza.

Llavors, recorreran el centre de la ciutat en un itinerari que ja s'ha convertit en tradicional: Ultònia, Migdia, la Creu, Joan Maragall, plaça Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la plaça de Catalunya i pujada del pont de Pedra.

Durant la cavalcada es repartiran dues tons de caramels i també es repeteix l'experiència de l'any passat de repartir polseres identificatives als més petits, per tal de localitzar els pares o tutors fàcilment si es perden.

L'organització de l'esdeveniment recau en els Manaies, que compten amb la col·laboració de més de 300 persones per fer-la realitat.

"Tenim una de les cavalcades més màgiques del país, que manté l'esperit i l'estil tradicional, amb una fórmula magnífica que fa que n'estiguem molt orgullosos", ha remarcat l'alcaldessa, Marta Madrenas, que ha agraït la tasca que fa l'organització durant tot l'any per preparar la cavalcada.