17 de gener de 2017
17.01.2017

Proxim inaugura a Salt el cinquè supermercat a la província de Girona

Amb aquesta obertura, Grup Miquel continua amb els plans de creixement que va començar l'any passat amb aquesta línia d'establiments

17.01.2017 | 16:36

Grup Miquel ha obert un el primer supermercat a la localitat gironina de Salt i cinquè a la província de Girona. Amb aquesta obertura, la companyia continua amb els plans de creixement que va començar l'any passat per Proxim.

El nou supermercat Proxim Salt, ubicat al Passeig Països Catalans, 10 de la localitat gironina, disposa d'una sala de vendes de 140m2 i 3 treballadors. En aquest centre, el client trobarà les seccions habituals en lliure servei, en un horari de 8:30 a 22:00h, tots els dies de l'any.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per disposar d´un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L'oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves Marques Pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm i Mic & Friends.

Grup Miquel a Catalunya

Miquel compta a Catalunya amb 24 Gros Mercat (5 a Girona, 14 a Barcelona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 300 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 31 establiments Proxim (5 a Girona, 26 a Barcelona i 2 a Tarragona), dues plataformes de cross docking, i dues plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a la comunitat.

Grup Miquel

És la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.300 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 66 cash & carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió Miquel Food Service; la línia d´Exportació Miquel Export; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 600 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes Suma, proxim i Spar (aquesta última només a Catalunya).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema