Els Mossos d´Esquadra van denunciar el passat 18 de gener un noi de 20 anys i veí de Girona per provocar danys a diversos habitatges disparant amb una escopeta d´aire comprimit. Els agents es van adreçar pels voltants de les 9 del vespre a l´avinguda de Sant Narcís de la capital gironina després de rebre les queixes d´uns veïns que manifestaven que algú els estava disparant amb balins a les finestres de casa. Els mossos van fer comprovacions i van constatar que quatre veïns havien patit diversos impactes de projectils.

A partir de la trajectòria, els agents van considerar que els impactes podrien provenir del bloc del davant. Quan s´hi van adreçar, ja hi havia una dona gran els estava esperant. Els va comentar que el seu nét tenia l´afició de disparar des de la finestra d´una habitació. La dona va fer entrega a la policia del material que el jove feia servir: dues pistoles, una escopeta i dues metralladores -totes d´aire comprimit-, caixes amb més de 200 projectils de diferent calibre, cinc carregadors de munició i un visor.

En el moment que marxaven els Mossos, el jove infractor va aparèixer amb un teleobjectiu a les mans. La policia catalana el va identificar i el va citar per declarar a comissaria sobre els fets.