Els Mossos d'Esquadra han denunciat recentment un noi de 20 anys i veí de Girona per provocar danys a diversos habitatges disparant amb una escopeta d'aire comprimit. Els agents es van adreçar pels voltants de les nou del vespre del dimecres passat a l'avinguda de Sant Narcís de la capital gironina després de rebre les queixes de diferents veïns de la zona que manifestaven que algú els estava disparant amb balins a les finestres de casa.

Els mossos van fer comprovacions i van constatar que quatre veïns amb habitatges molts propers entre ells havien patit diversos impactes de projectils, per exemple en algunes persianes i en parets.

La trajectòria

A partir de la possible trajectòria d'aquests projectils, els agents policials van considerar que els impactes podrien provenir del bloc del davant, al carrer Ibèria. Quan s'hi van adreçar, ja hi havia una dona gran que els estava esperant.

La dona va comentar que el seu net tenia l'afició de disparar des de la finestra d'una habitació del seu pis. L'àvia va fer entrega als agents de la policia catalana del material que el jove feia servir: dues pistoles, una escopeta i dues metralladores totes d´aire comprimit, caixes amb més de 200 projectils de diferent calibre, cinc carregadors de munició i un visor.

En el moment en què els Mossos d'Esquadra ja marxaven, l'infractor va aparèixer amb un teleobjectiu a les mans. La policia catalana el va identificar i el va citar per declarar a comissaria sobre els fets.