Un menor ha estat detingut després que, presumptament, lesionés un vigilant de l'estació de trens de Girona en un enfrontament entre un grup de joves i la víctima, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc dimecres passat cap a les 13:30 hores quan la policia va acudir al lloc alertada de la batussa i l'agredit va explicar que havia cridat l'atenció a uns joves que copejaven la porta d'accés i que dos d'ells l'havien pagat a la cara i al cap.

Amb la descripció facilitada per testimonis, una patrulla va localitzar els dos presumptes autors de l'atac i, en detenir-los, van admetre la baralla, però van assegurar que s'havien limitat a defensar-se.

En desconèixer l'abast de les seqüeles que patia el vigilant, tots dos van quedar en llibertat després de ser identificats i, a la tarda, un d'ells va acudir a comissaria per presentar denúncia i va ser detingut per un delicte de desordre públic i un altre de lesions.

La investigació continua oberta a l'espera de localitzar els altres joves implicats i el detingut va ser lliurat als seus tutors legals en espera de ser citat per la Fiscalia de Menors.