Un home va intentar agredir amb un ganivet de grans dimensions aquest diumenge el propietari d'un bar que l'havia fet fora del local a Salt.

Els fets van succeir en un local del carrer Torres i Bages, a tocar del vial Manuel de Falla, pels volts de les sis de la tarda. Al bar Fouta hi havia un individu que va començar a provocar els clients, així com el propietari, amb crits i fent molt de xivarri. Fins i tot va arribar a amenaçar-los i tirava per terra les cadires i d'altres objectes del bar.

Davant d'això, el propietari li va demanar que sortís però es va posar més agressiu i va decidir fer-lo fora. L'home, mentre això succeïa, no deixava d'amenaçar-lo i li donava cops de puny.

Aquí, però, es va complicar tot perquè el client va posar-se més agressiu. D'entrada se'n va anar a mirar un contenidor que hi havia a fora a veure si trobava quelcom per agredir però vist que no hi trobava res, se'n va anar a una carnisseria del mateix carrer. On va robar un ganivet de 30 centímetres de full i va sortir-ne fins al carrer.

Ràpidament va presentar-se al bar d'on l'havien fet fora i va començar a cridar i va dir que mataria a l'amo del bar que l'havia fet fora feia uns moments del local. El propietari de l'establiment va tancar la porta i va fer el que va poder per evitar que l'home pogués entrar.

Fruit dels fets, el carrer es va començar a omplir de gent i que tothom es concentrés davant d'aquest bar. Alguns veïns van alertar el telèfon d'emergències 112 i ràpidament s'hi van presentar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt.

Detenció amb retenció

Quan hi van arribar, el client ja estava sense el ganivet perquè una persona havia aconseguit treure-li i per tant, no es van haver de lamentar víctimes. La policia ràpidament el va detenir però va necessitar ser reduït pels agents, ja que l'home seguia molt agressiu mentre l'arrestaven. De fet, quan el van detenir tenia les mans que li sagnaven fruit de la força amb la qual va agafar l'arma.

Aquest fet va provocar un gran rebombori en aquest cèntric carrer de Salt. Pel que fa al treballador de la carnisseria, va acabar a l'hospital, després que l'home l'agredís.

El detingut, un veí de Salt de 34 anys i nacionalitat marroquina, passarà pròximament a disposició del jutge de guàrdia de Girona. L'home ahir es trobava a l'hospital de Salt perquè l'havien d'intervenir a causa del tall que es va fer amb el ganivet durant el forcejament.

Els Mossos de la comissaria de Salt l'acusen de ser el presumpte autor d'un delicte d'amenaces.

El grup municipal de Plataforma per Catalunya de Salt ahir va difondre, a través de les xarxes socials, les imatges de la detenció.