Per què són a la fira Girocamping?

Ens ho havíem rumiat fa uns anys i no havia estat possible. l´any passat va ser el primer cop i ens va anar molt bé. Vam estar molt contents sobretot per la gent que ens va conèixer. També de la nostra zona, que no sabia que érem a la zona. I enguany hem tornat a apostar per la fira.

Quin tipus de client busquen?

El client de càmping de caravana i autocaravana, fins i tot el que està de pas. Sí que el pàrquing és la base del nostre negoci, però el tema dels accessoris és una de les vessants que estem intentant potenciar al màxim. Hem passat una etapa de crisi molt complicada com totes les empreses i hem d´aprofitar que la cosa comença a animar-se per potenciar-ho i que sigui una de les nostres potes fortes del negoci.

Ensenyen o venen?

Tenim molta exposició de molt articles, tot i que no tant per a la venda. Va bé, per exemple, per a la gent de la nostra zona que tenen autocaravana o càmper, que no sabien que tenim botiga a Santa Cristina. Ensenyem i també venem. Aquí de moltes coses no en podem tenir gaire estoc, però després fem reserva i ho enviem.