La policia municipal de Girona va detenir ahir al matí a un home de 53 anys després per haver proferit, suposadament, amenaces de mort a un veí dels blocs sindicals del barri del Pont Major. També per haver malmès alguns vehicles aparcats en aquella zona i algunes bústies, entre altres elements. La detenció es va produir després que al barri es visquessin moments de molta tensió i alguna baralla amb un ganivet pel mig que no es va arribar a clavar enlloc. Tot i que es desconeix el motiu exacte que hauria originat la baralla d'ahir al matí, segons fonts policials, no seria la primera vegada que hi ha discussions entre els implicats, tots residents al Pont Major.

En una gravació feta per telèfon mòbil per una persona que era en aquella zona ahir al matí es veu com es desencadena un tros de la baralla d'ahir al matí que acabaria amb la intervenció policial i la detenció.

L'home que acabaria detingut camina pel mig del carrer ajudat d'una crossa mentre increpa a algú d'un edifici. De sobte apareix un noi sense samarreta, que és qui pressumptament estava essent increpat, i li clava una puntada de peu a l'alçada del tòrax. El cop provoca la caiguda d'immediat de l'individu. Comença una discussió a crits fins que apareix una dona amb un ganivet a la mà que sembla que intenta clavar-li a l'home que continua a terra. Ella però també acabava caient i i perd l'arma blanca.

S'aixeca i intenta recuperar-la mentre altra gent demana, a crits, que s'aturi la situació però ella aconseguix tornar a agafar el ganivet. Algunes persones forcegen amb ella per intentar treure-li l'arma.

Poc a poc va apareixent més gent que acaba apartant els tres principals implicats en la baralla. L'home que segueix a terra, el noi sense samarreta i la senyora que anava amb el ganivet a la mà. El vídeo acaba amb l'individu aixecant-se.

En un vídeo gravat amb un telèfon mòbil s'aprecien diferents moments de tensió i alguna agressió entre els implicats. Un noi sense samarreta surt d'un edifici i clava una puntada de peu -Imatge de l'esquerra- a un home que anava amb una crossa (el que acaba essent detingut). L'agredit cau per terra. Hi ha moments de tensió i crits i una persona separa els dos homes (imatge del centre). També apareix una dona, amb un ganivet a la mà que intenta tocar l'home que continua a terra. La dona cau i en tornar-se a aixecar, recupera l'arma i intenta torna a dirigir-se a l'individu que roman a terra, però acaba essent subjectada per evitar que agredeixi algú (imatge de la dreta).