La CUP-Crida per Girona reclama a la cinquena tinenta d’alcalde de Girona, Isabel Muradàs, que doni explicacions públiques davant la notícia apareguda avui que el seu nom figura al sumari del cas del 3%.

El grup municipal sol·licitarà una Junta de Portaveus extraordinària per tal que el govern ofereixi tota la informació que tingui respecte a la investigació, i doni les explicacions pertinents del cas de Muradàs i d’altres casos que en els darrers dies han aparegut als mitjans.

En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona adverteix que segons com avanci la investigació i quines siguin les explicacions que ofereixin els membres del govern, es plantejarà de demanar dimissions.

La formació reclama a Marta Madrenas que prengui mesures, especialment després que ahir a la seva conferència assegurés que al seu projecte “no hi caben aquestes pràctiques”, en referència a la corrupció.

La formació recorda que “a l’Ajuntament de Girona, com a la resta d’institucions públiques, no hi ha lloc per a la corrupció i les males pràctiques”, i ha reafirmat la seva aposta per un model de gestió a les administracions “ètic, transparent i fet amb vocació de servei públic”.