Salt acollirà divendres i dissabte la primera fira catalana de Food Trucks, que oferirà tant espais per als professionals del sector com oferta gastronòmica per als visitants. La fira tindrà lloc a l'Era de Cal Cigarro, i serà la primera que està dirigida als professionals de la gastronomia itinerant que es fa a Catalunya. Segons va explicar ahir l'alcalde, Jordi Viñas, durant la presentació, l'objectiu és convertir-se en la fira de referència del sector. Viñas va assenyalar que es tracta d'una nova oportunitat perquè Salt se situï al mapa, complementant així les tres fires que ja existeixen a la vila: la Fira de la Flor i el Planter, la Fira Tèxtil i la Fira del Cistell, que enguany compleix 20 anys.

Prop de 30 furgonetes de menjars i una desena d'expositors de serveis professionals per a Food Trucks seran presents a la fira, que comptarà amb dos escenaris: un per a les actuacions musicals i un altre amb espectacles familiars.

La fira es dividirà en tres espais: Empresa, Market i Pícnic. El primer estarà orientat a la interacció entre empreses i professionals del sector, i comptarà amb una desena d'expositors de maquinària, carrossers i tallers especialitzats, entre altres. L'espai Market i l'espai Pícnic, per la seva banda, tindran una vessant més lúdica.