Els responsables del Parc Científic i Tecnològic de la UdG han explicat davant dels usuaris i treballadors del parc què passarà amb el seu futur ara que el complex entra en fase de liquidació.

Tots han volgut llençar un missatge de tranquil·litat i han assegurat que la normalitat es mantindrà en el dia a dia. L'advocat del parc, Josep Pujolràs, calcula que almenys fins d'aquí a un any no hi haurà canvis. Serà llavors quan les entitats o empreses que vulguin comprar actius puguin fer ofertes i s'obrin les pliques. Un dels arguments per tranquil·litzar els usuaris fa referència als usos del parc.

Pujolràs ha subratllat que els únics usos que es poden fer al parc són universitaris i de recerca i que, per tant, qualsevol altra activitat està prohibida. Segons Pujolràs, aquest condicionant dificulta l'entrada d'empreses privades en la negociació. L'advocat veu "brutalment improbable" que el parc acabi tancant i apunta que la sortida podria ser una aliança entre les administracions per fer-se'n càrrec.