04 de abril de 2017
04.04.2017

Els centres cívics de Girona tindran un servei per ajudar les persones aturades a trobar feina

Descentralitzen el recurs per arribar a perfils més desafavorits per als quals desplaçar-se fins a l'edifici de l'SMO, a Sant Narcís, és una "barrera"

04.04.2017 | 13:11
La tinent d´alcalde Sílvia Paneque, el regidor d´Ocupació, Joaquim Rodríguez, i la directora del SMO, Eva Fortià, presentant el programa als barris

Els set centres cívics de la ciutat de Girona tindran un tècnic que ajudarà les persones aturades a millorar les seves capacitats per poder trobar feina. Fins ara, aquests serveis estaven centralitzats a l'edifici del Servei Municipal d'Ocupació (SMO) i es feien intervencions específiques només als barris de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert (on el nombre d'aturats és major). A partir d'ara, però, el servei es descentralitza per tal que els ciutadans no s'hagin de desplaçar i trencar la "barrera" que suposa anar presencialment fins a Sant Narcís. L'objectiu és arribar a persones amb perfils formatius baixos i amb poques competències que, abans de buscar feina, necessiten de certa formació. També és un servei pensat per incentivar el col·lectiu femení en la recerca activa de feina. La previsió és arribar a 700 persones, de les quals 105 s'atendrien als barris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema