Mantenir-se entre els tres millors restaurant del món és un èxit per al Celler de Can Roca de Girona. Així ho valora el sommelier d'El Celler, Josep Roca, que s'ha quedat a Girona per atendre el restaurant mentre els seus germans Joan i Jordi són a la gala de la revista 'Restaurant', a Melbourne (Austràlia).

"El 3 és un número màgic", assegura Roca. A més, el restaurant mai s'havia situat en aquesta posició. Des del 2009, el Celler de Can Roca ha estat sempre entre les cinc primeres posicions i des del 2011 havia alternat el primer i el segon lloc. El sommelier també ha destacat que és una "afalac" per a la gent de la sala que se'ls reconegui com els millors del món. "La feina de sala no sempre és la més reconeguda, i estem molt contents", afegeix. Part de l'equip, familiars i amics han seguit el desenllaç de la gala des del restaurant dels pares, Can Roca, mentre l'altra part de l'equip preparava el servei ja que El Celler no s'ha aturat.