Compliment del nou calendari anunciat. Adif i l'empresa adjudicatària de les obres del parc Central de Girona havien anunciat que a principis del mes de maig començaria la construcció de la nova porta d'accés directe a l'estació del Tren d'Altra Velocitat (TAV). Ahir mateix, fins i tot abans d'entrar al maig, un grup d'operaris va començar els treballs per habilitar aquest nou accés davant la mirada d'algunes persones que passaven pel parc Central per entrar a la Renfe. Els treballs haurien d'acabar a meitat del mes de juny. Aquesta porta directa des del carrer és una reivindicació veïnal de Sant Narcís.

Els residents havien protestat perquè, tot i suportar quasi nou anys d'obres, l'única manera d'entrar a l'estació del TAV era primer anant a l'estació de Renfe i, posteriorment, passant pel finger (el passadís que connecta les estacions de Renfe i del TAV). O sigui, consideraven que l'estació del TAV s'havia fet d'esquenes a Sant Narcís, el barri on està ubicada. Finalment, Adif, després de les peticions de l'Ajuntament i dels veïns, va decidir obrir aquesta nova porta.

La idea dels veïns era que la nova porta es fes al costat oest de l'estació (direcció Santa Eugènia i Salt) però finalment es va acabar apostant pel costat nord (direcció a la Devesa).