El barri del Veïnat de Salt acollirà demà la cinquena edició de la Fira Tèxtil i botiga al carrer, que comptarà amb desfilades de moda, tallers per a famílies i per als més petits, activitats culturals, espectacles musicals, batucada i classes de ball. Les parades de la fira es concentraran al passeig Ciutat de Girona, mentre el tram del carrer Major que passa pel Veïnat acollirà la botiga al carrer. A les onze, les cuineres de Salt oferiran xocolata i coca als assistents per tal de commemorar la seva constitució, ara fa quinze anys.

La Fira Tèxtil va néixer amb una doble finalitat: per una banda, potenciar l'activitat del petit comerç al Veïnat amb botigues al carrer, i per l'altra, donar a conèixer el passat industrial del municipi a través de les parades d'artesania, els tallers de manualitats o la desfilada de moda Veïnat Fashion Show, que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre.

Afectacions al trànsit

A causa de la fira, el tram del carrer Major comprès entre Enric Granados i la travessia de Santa Eugènia estarà tancat al trànsit i no s'hi podrà aparcar entre les set del matí i les deu de la nit. A més, la línia 3 de bus també patirà canvis, ja que anirà per Països Catalans i hi haurà parades que no es faran.