L´àrbitre del partit de futbol sala celebrat dissabte passat a Sarrià de Ter ha canviat la seva versió dels fets. Malgrat que inicialment va reflectir a l´acta que havia estat una baralla entre dos equips -els Imperdibles i el Font de la Pólvora FC-, ara ha exposat que tres jugadors de Font de la Pólvora van sortir corrent darrere del jugador dels Imperdibles per agredir-lo fora del pavelló, i que ell només va intentar defensar-se del que hauria pogut ser una pallissa molt més gran.

Per això, tal com ha comunicat l´Associació Catalana de Practicants de Futbol Sala de Girona a l´Ajuntament, tant l´àrbitre del partit com tots els àrbitres del col·lectiu creuen que s´hauria d´excloure de la lliga els jugadors de l´equip de la Font de la Pólvora, mentre que la sanció per al jugador dels Imperdibles s´hauria de limitar a dos partits. Així, l´Associació mostra el seu desacord amb la decisió municipal, que havia determinat que s´expulsessin els quatre jugadors -tres del Font de la Pólvora i un dels Imperdibles- en considerar (d´acord amb la primera acta arbitral) que havia estat una baralla. Els jugadors dels Imperdibles creuen que l´àrbitre va redactar la primera acta sota pressió de l´equip contrari.

Diari de Girona ha intentat posar-se en contacte amb el regidor d´Esports de Sarrià, Josep M. Santiago, però no ha estat possible.