El sorteig extraordinari de l'ONCE del Dia de la Mare celebrat aquest diumenge ha deixat 400.000 euros a Girona i 400.000 més a Barcelona. L'encarregada de portar sort a terres gironines ha estat la venedora Antonia Pozas, que treballa al quiosc del carrer Santa Eugènia, des d'on va vendre deu cupons del segon premi, cadascun d'ells afortunat amb 40.000 euros. El número premiat va ser el 77.920.

Fa poques setmanes, la Grossa de Sant Jordi també va tocar la porta de Girona, amb la venda de tres bitllets, en sorteig que es va fer des del teatre de Blanes. Dos d'ells a l'estanc l'Havana de l'avinguda Lluís Pericot i un al quiosc del Mercat del Lleó. Cada bitllet afortunat estava premiat amb 100.000 euros, és a dir, 20.000 euros per cada euro jugat.

Pel que fa a l'ONCE d'aquest cap de setmana, l'altre pessic del sorteig ha anat a parar a Barcelona, on la venedora Dorila Henriquez ha repartit deu cupons més premiats amb el mateix import des del quiosc de Passeig Joan de Borbó.

El premi major de 17 milions d'euros ha caigut a Sant Sebastià, on s'ha venut la butlleta guardonada amb el primer premi.

Els 99 cupons del mateix número en els quals només coincidien les cinc xifres, tenien un premi de 40.000 euros cadascun. A més, s'han repartit premis de 1.500, 100, deu i cinc euros per a aquelles butlletes en les quals les quatre, tres, dues o última xifra coincidien amb el número premiat.