16 de maig de 2017
16.05.2017

Cs de Girona i Salt rebutgen el debat territorial sobre el Trueta

En un comunicat conjunt diuen que la seva «prioritat són els pacients» i que «l'hospital s'ha de fer ràpid i bé»

16.05.2017 | 00:35

Els portaveus dels grups municipals de Ciutadans al Gironès, Míriam Pujola i Atilano González s'han referit a la polèmica sobre la ubicació i construcció del nou hospital Josep Trueta. En aquest sentit han afirmat que «la nostra prioritat són els pacients» i, per això, han assegurat que «el que de veritat importa no és tant si l'hospital Josep Trueta està al nord o al sud de Girona, sinó garantir la millor atenció i un bon servei als usuaris».

La portaveu de Cs a l'ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha remarcat que «si bé cadascú de nosaltres pot preferir que el nou hospital es situï al seu municipi, l'important és que el nou hospital es faci ràpid i es faci bé». Així mateix Pujola ha afegit que el nou centre sanitari «s'ha d'ajustar als criteris tècnics i garantir que el servei es presti de forma ràpida, eficaç i que sigui eficient».

Per la seva banda el portaveu de Ciutadans a Salt, el regidor Atilano González, ha indicat que «més enllà de les paraules el que cal és el compromís en ferm de la Generalitat per a la renovació de l'hospital provincial».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook